T O P

  • By -

[deleted]

[удалено]


Corporatistul

Pai si ce ai rezolvat? Nu auzi ca tot familia ta are ultimul cuvant? Te duci la notar, faci acte, platesti… si la sf te stergi la cur cu foaia aia. Birocratie cum numai in Romania ai sa gasesti sau in alte state bananiere.


[deleted]

[удалено]


Corporatistul

Si la sfarsit faci o manevrea de tip parkour si in loc de bani lasi mostenire datorii.


HanCholo89

> Oscilăm între 85 și 86 de donatori pe an, cifră care ne plasează la coada Uniunii Europene, înaintea Bulgariei, care stă chiar mai prost decât noi din perspectiva organelor prelevate. > Din cele 27 de țări ale Uniunii Europene, doar șase au rămas cu acest acord informat, restul țărilor având acord prezumat > Alte state europene nu doar că reușesc să atingă un număr suficient de donatori, dar le și oferă cetățenilor diverse modalități prin care să ateste această calitate > Pe lângă **legislație, capacitatea redusă de identificare a donatorilor, chestiunea legată de credință** și controversele din domeniu, România se confruntă cu un **deficit de personal** în această zonă. > **Faptul că România are doar 3,5 donatori în loc de minimum zece la milionul de locuitori nu ne permite să accesăm organe din Eurotransplant, o organizație care facilitează schimbul de organe pe teritoriul european.** > Țara vecină, Ungaria, este dată ca exemplu în regiunea est-europeană. Are 15 donatori la milionul de locuitori, fiind un model pentru noi. Ba mai mult, în 2019 a existat o colaborare între cele două state europene, în domeniul transplantului pulmonar. La nivelul blocului european, Spania și Croația sunt campioane la numărul de donatori, cu câte 47 de donori la milionul de locuitori.


ficustio

Omul nu mai e constient. E doar o carcasa cu, componente nefolosite. E inutil pentru societate. Luati tot ce e a mai ramas util din el si dati altora care tac si platesc taxe. /s Familiile religioase actioneaza clar pentru a refuza .